Sälja Bostad

Sälja Bostad

Sälj med oss

Att sälja bostaden kan vara den absolut viktigaste och mest värdefulla affär man gör i livet, därför är det obeskrivligt viktigt att samarbeta med en mäklare som står för kvalité och engagemang. Med oss garanterar vi detta. Vi prioriterar varje enskild försäljning och gör allt som krävs för att du som kund skall bli nöjd. Vi har dessutom ett helt team bakom varje försäljning.

Ring eller maila oss för mer information om hur just vi arbetar!

Boka ett möte

Träffa oss kostnadsfritt

Att träffa en av våra fastighetsmäklare är första steget för en eventuell rekordförsäljning.

Under våra möten med dig som kund redogör vi inte bara vad din bostad är värd utan också hur marknadsläget ser ut, hur vi arbetar och hur vi skulle kunna skräddarsy en lösning som passar just er. Därefter kan ni i lugn och ro bestämma er för hur ni vill ta er försäljning vidare.

Om ni är i behov av en skriftlig värdering för omläggning av lån eller dylikt så hjälper vi även till med detta.

Göteborg: 0708-57 91 63

Båstad/Laholm:  0702-54 11 03

På gång

Om du inte ska sälja just nu men lite senare, då passar vår tjänst ’’På gång’’ dig. Med På gång förbereder vi fotografering, planritningar och prospekt och lägger sedan ut din bostad som ’’Snart till salu’’ på vår hemsida. Bostaden visas också på blocket som ’’snart till salu’’ och som ’’kommande objekt’’ på Hemnet. Här får bostaden chans att visa upp sig för intressenter. När du som säljare sedan känner dig redo att genomföra försäljningen läggs bostaden ut som ett vanligt objekt.

Funderar du på att sälja din bostad?

Kontakta oss

Policy