Om Oss

Om Oss

Nöj dig inte med mindre

Vi på Ängemarkens Fastighetsbyrå vill alltid skapa utmärkta bostadsaffärer. Affärerna ska vara så bra att de leder till att alla våra kunder stolt vill rekommendera Ängemarkens Fastighetsbyrå till vänner, grannar och bekanta. Att förtjäna ett så gott rykte ställer naturligtvis mycket höga krav på oss.

Sättet vi gör affärer på bygger på insyn och kvalité, och följer en affärsprocess som vi utvecklat och filat på i över 30 år. Så nöj dig inte med mindre. Hör av dig till oss på Ängemarkens Fastighetsbyrå när en bostadsaffär börjar bli aktuell.

Christina Hasselberg

Mitt namn är Christina Hasselberg och jag har arbetat som fastighetsmäklare i 32 år. Ändå sedan starten av Ängemarkens Fastighetsbyrå år 1991, har jag alltid brunnit för att skapa goda kundrelationer och nöjda kunder.

Bostadsaffären är en utav de viktigaste affärerna man gör i livet, och därför prioriterar jag engagemang och kvalité före någonting annat i min tjänst. Vilket i sin tur har resulterat i mängder av lyckade affärer och massor med nöjda kunder. Eftersom jag har så lång erfarenhet har jag sålt, och säljer gärna i alla delar av Göteborg. De senaste 10 åren har jag haft glädjen att även arbeta i områden så som Laholm, Båstad och Ängelholm där jag förmedlat ett stort antal bostäder.

Mats Hasselberg

Mitt namn är Mats Hasselberg och jag har arbetat som mäklare i 32 år. Det viktiga för mig är att skapa goda relationer mellan köpare och säljare, vilket har visat sig vara avgörande för företagets överlevnad. Jag tycker det är fantastiskt spännande att driva ett eget mäklarföretag tillsammans med min fru och vi jobbar kontinuerligt med att utveckla och utmana vår arbetsprocess.

Det är också en förmån att få mäkla på två marknader, Båstad med omnejd och Göteborgsområdet. Vi har aldrig varit beroende av någon speciell bank eller mäklarkedja. Ängemarkens Fastighetsbyrå är det mäklarföretag som förmedlat mest lägenheter i Guldheden sedan 1991 och har mycket erfarenheter med sig i bagaget.

Personlig service

Sedan födseln av Ängemarkens Fastighetsbyrå år 1991 har strävan alltid varit att skapa goda kundrelationer och nöjda kunder. Det har hänt mycket sedan starten men en sak består, vikten av goda kundrelationer och nöjda kunder. Vi på Ängemarken har aldrig strävat efter att bli störst, utan har istället alltid fokuserat på att utföra våra tjänster med absolut högsta precision och kvalité.

Idag hittar du oss som alltid i vårt kära Guldheden, vid Guldhedstorget mellan Sahlgrenska och Chalmers. Sedan 2009 har vi även haft förmånen att verka i vackra Båstad där du också kan hitta fler objekt på vår hemsida. Vi har generösa öppettider där du alltid kan nå en personlig fastighetsmäklare alla dagar i veckan 9-21.

Funderar du på att sälja din bostad?

Kontakta oss

Policy