Krusbärsvägen 20

Laholm 1 795 000 kr eller högstbjudande

Sommarhus på arrendetomt med gångavstånd till salta bad!

Välkommen till populära området Sommarbo och denna mysiga, välskötta stuga som kan användas året runt!
Här kan du njuta ostört i en fin stuga belägen på en solig och lättskött tomt en kort promenad från havet.
Området ligger skyddat av tallskogen mot bistra vindar, skogen bjuder också på fina skogspromenader i naturreservat. Cykelleder finns både mot Halmstad och Båstad.

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 50 kvm. säljarens information

Välkommen till till Sommarbo med sina klassiska sommarhus, alla med närhet till stranden! Här finns stugan med minimal insyn belägen på lättskött tomt!
Du kommer in i det inglasade uterummet som är den perfekta platsen för dagar med lite sämre väder. Härifrån kommer du in i hallen som är ljus och målat i vitt. Direkt innanför hallen fins det minsta sovrummet. Vid sidan om detta sovrum finns badrummet som är fräscht med duschkabin och tvättmaskin.
Fortsätter man in i stugan finns köket som är modernt med ljusa luckor och diskmaskin. I hjärttat av stugan finns vardagsrummet som rymmer både soffan och matbordet, här finns braskaminen som höjer mysfaktorn ruggiga kvällar. Innanför vardagsrummet finns det största sovrummet där dubbelsängen för plats här finns också en garderob..
Utemiljön är mycket trevlig med trädgården som ligger i anslutning till allmänning vilket ger en öppen känsla. På baksidan av huset finns en uteplats med skyddande tak där det är sol hela eftermiddagen. På framsidan av huset finns en uteplats med morgonsol. Tomten innehåller också en gäststuga där gästerna kan sova gott, förråd med plats för cyklar mm samt ett utekök.

Byggnad

Typ av byggnad: Stuga i ett plan
Boarea: 50 kvm
Biarea: 20 kvm
Byggnadsår: 1965
Vatten & avlopp: Kommunalt
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Plintar
Uppvärmning: Luft-luft värme pump och direktverkande element
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Gäststuga

Huvudbyggnad

Energideklaration

Utförd: NotNeeded

Ekonomi

Pris: 1 795 000 kr eller högstbjudande
Typkod: 225, Småhusenhet, småhus på ofri grund
Summa inteckningar: 215 000 kr
Driftkostnad: 24 082 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 16 752 kr
 • Vatten/avlopp: 4 300 kr
 • Renhållning: 1 180 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 1 850 kr

I kostnaden för uppvärmning ingår kostnad för el och är basret på boende året runt.


Taxeringsvärde:

 • 0: 1 245 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 400 kvm
  Tomttyp: Lättskött grästomt
  Parkering: Uppställning för flera bilar finns i anslutning till tomten.

  Närområde

  Allmänt: Populärt område med närhet till milslång strand och om man vill ha lite mer folkliv finns Båstad nära och även Mellbystrand ligger bara en kort bit bort.
  Närservice: I Skummeslövs centrum finns mataffär, bageri och restaurang. En kort biltur ifrån finns Mellby Center med ett stort utbud av affärer aven Entré Båstad med Willys, apotek, manuell kött och fiskaffär ligger nära.
  Kommunikation: Buss
  Parkering: Uppställning för flera bilar finns i anslutning till tomten.
  Övrigt: Vackra skogsslingor för löpning och promenader finns inpå knuten, fina grusbanor finns också om du vill spela tennis. Du tar dig snabbt till Båstad och Halmstad.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Detaljplan (2009-03-05) Byggnadsplan (1983-10-07) Byggnadsplan (1981-01-30) Byggnadsplan (1967-04-19) Byggnadsplan (1959-04-30)

  Övrigt

  Bredband: Finns

  Bilder

  Välkommen till Krusbäsrvägen 20! Infarten till huset Bild från gäststugan mot huset med inglasat uterum Uteplats med morgonsol Stort inglasat uterum Christina Hasselberg Gäststugan Uteplats under skyddande tak med eftermiddagssol Gott om plats för större matbord i det inglasade uterummet i det inglasade uterummet finns även plats för avkopplande fotöljer Vardagsrum med mysig braskamin mot det sörre sovrummet Vardagsrummet med plats för både soffa och matbord Från vardagsrum mot kök Vardagsrum mot hall Trevigt ljust kök som är modern i standard Det största sovrummet med plats för dubbelsäng och med garderob Det minsta sovrummet Hallen Bild från det minsta sovrummet mot hall och inglasat uterum Badrum med duschkabin och tvättmaskin Planskiss Interiör gästhus Bryggan i Skummeslöv Sanddynorna i Mellbystrand Affären i Skummeslöv Bageri och café i Skummeslöv Tennisbanor i Skummeslöv Säljarens bild Säljarens bild Säljarens bild Säljarens bild Säljarens bild

  Karta