Odens väg 30C

Laholm 2 495 000 kr prisidé

Lättskött, nästan nytt!

Välkomna till detta fräscha, lättskötta och barnvänliga bostadsrättsradhus beläget på gaveln med adress Odens väg! Läget på just detta huset är ett av dom bästa i området, bara är att flytta rakt in och trivas. Här bor ni på ljusa och välplanerade ytor som är utnyttjade på bästa sätt med möjlighet till fyra sovrum, två duschrum, separat tvättstuga samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Föreningen har nu funnits ett tag och är stabil, området runt är uppvuxet och lummigt grönt med fin uteplats som ligger insynsskyddat bakom huset där solen lyser hela eftermiddagen. Vattenburen golvvärme på entréplan ger en härlig ombonad känsla. Gavelläget gör att ni smidigt passerar runt huset och på den stenlagda uppfarten finns plats för bilarna. Vem vill inte bo så?

Planlösning

Antal rum: 5
Boarea: 112.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Odens väg är ett modernt gavelradhus i bostadsrättsform med sin prydliga och breda stenlagda uppfart ger bra plats för bilarna! Här finner du också förrådet som är vinterisolerat och med el.
Entréplan:
Här kommer du in i hallen med klinkers och bra avhängning för ytterkläder. Direkt till höger finns det första badrummet med golvvärme och infällbara duschväggar. Intill finns tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och även värmepannan får plats här.
Direkt till vänster i entrén finns köket som har ett extra fönster eftersom det är en gavel. Köket är från HTH och innehåller hel kyl, hel frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och med matplats vid fönstret.
Köket och vardagsrummet har öppen planlösning mellan sig och du når även vardagsrummet från hallen. Vardagsrummet som för övrigt har gott om plats för större matbord och soffgrupp. Härifrån har du utgång till trädäcket och trädgården med sin fina odling och skyddat läge, morgonsol. Hela entréplan har golvvärme och fina enhetliga golv.
Övre plan:
Direkt till höger finns två jämnstora rum som idag använts som barnrum och kontor. Till vänster om hallen finns det största rummet som har plats för dubbelsängen samt ytterligare ett rum som idag används som TV-rum men som kan bli ett 4:e sovrum. Badrummet på detta plan har badkar och golvvärme ligger mellan rummen. Hela huset är välplanerat och lättskött med ljusa färger och fina golv genomgående!

Byggnad

Typ av byggnad: 2-plans radhus
Boarea: 112.5 kvm
Byggnadsår: 2017
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme och element med frånluftspanna
Ventilation: Mekanisk frånluft
Övriga byggnader: Separat förråd om ca 4 kvm

Huvudbyggnad

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd: Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 19 i Brf Strandheden
Pris: 2 495 000 kr prisidé
Avgift: 7550 kr/mån
Driftkostnad: 20 004 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 200 kr
  • Renhållning: 2 004 kr
  • Hushållsström: 16 800 kr

I elkostnader ingår kostnad för uppvärmning

Andel i förening: 3.7%

Närområde

Allmänt: Populärt område med närhet till milslång strand och om man vill ha lite mer folkliv finns Båstad nära och även Mellbystrand ligger bara en kort bit bort.
Närservice: I Skummeslövs centrum finns mataffär, bageri och restaurang. En kort biltur ifrån finns Mellby Center med ett stort utbud av affärer aven Entré Båstad med Willys, apotek, manuell kött och fiskaffär finns nära.
Kommunikation: Buss och Båstads tågstation
Parkering: På den stenlagda uppfarten finns plats för 1-2 bilar.
Övrigt: Vackra skogsslingor för löpning och promenader finns, fina grusbanor finns också om du vill spela tennis. Du tar dig snabbt till Båstad och Halmstad.

Förening

Föreningsnamn: Brf Strandheden
Organisationsform: Bostadsratt
Äkta/oäkta förening: Äkta
Allmänt om föreningen: Brf Strandheden är en äkta bostadsrättsförening bestående av 27 lägenheter som byggdes i radhusform 2017.
Äger föreningen marken: Ja
Antal lägenheter: 27

Bilder

Lummig och insynsskyddad uteplats Perfekt läge på gaveln Uteplats på framsidan Entré med plats för bilen Fint trädäck med plats för loungemöbel Uteplats på baksidan Trevigt med middag utomhus Christina Hasselberg din mäklare i Skummeslöv Entréplan Övre plan Hall med kökets matplats vid sidan Köket mot vardagsrum Köket med matplats och fint ljusinsläpp från fönster vid köksbänken Matplatsen i köket vid fönstret Vardagsrum med stort fönsterparti Vardagsrum med gott om plats för både soffa och matbord, utgång till uteplats Trevlig plats för matbord i vardagsrummet Allrum på övre plan Sovrum 1, övre plan Sovrum 2, övre plan Sovrum 3, övre plan Badrum med infällbara duschväggar, entréplan Badrum med badkar, övre plan Inbjudande strand med sanddynor Närhet till salta bad Båstad tågstation Fantastisk milslång sandstrand Stranden Skummeslöv med milslång strand Tennisbanorna i Skummeslöv

Karta