Sandviksvägen 43

Varberg 4 975 000 kr eller högstbjudande

Havsutsikt!

Det måste vara mångas dröm att få bo så nära havet med vacker havsutsikt där du kan se solnedgången genom fönstret eller på altanen, få följa solen från morgon till kväll!
Vilket tillfälle att förvärva ett fint enplanshus med högt, vackert och insynsskyddat läge i bästa skick som kan användas året runt. Nyare trädäck finns runt större delen av huset med gott om plats för loungemöbel, solsängar och matbord där man kan koppla av i solen hela dagen. Trädgården är spännande och lekfull med en blandning av berg, gräsmatta och rabatter.
På tomten finns två förråd varav ett nyare och fullisolerat med fönster som kan användas till gästrum. Om man vill fira något hissar man flaggan i flaggstången som har ett bra läge i trädgården och som syns en bra bit ifrån. Fiber finns indraget.

Planlösning

Antal rum: 5 varav 4 sovrum
Boarea: 97 kvm. taxeringsinformation

Välkommen till Sandviksvägen där du slås av det höga och fria läget med den fina utsikten ända till havet!
Här kommer du in i hallen som har avhängning för ytterkläder och skor. Till höger i hallen finns det fräscha badrummet renoverat 2018 med kakel, klinkers och golvvärme det innehåller dusch, badkar, bastu och tvättmaskin. Rakt fram i hallen finns det största sovrummet med plats för dubbelsäng.
Till vänster om hallen finns köket som har en vacker duvblå färg och är modernt med öppet mot rejält matrum med braskamin och stora skjutbara fönsterpartier där man njuter av utsikten mot havet. Skjutdörrarna leder ut till uteplatsen där man kan sitta helt ostört och följa solnedgången. Vid sidan om matrummet finns ytterligare tre sovrum som är lite mindre i storlek.
Fortsätter man in i huset finns vardagsrummet med mysig braskamin i höstrusket och stora fönsterpartier som släpper i maximalt med ljus. Även härifrån är utsikten mycket vacker och det finns gott om plats för större soffgrupp.
Hela huset är i bra skick och har genomgått en hel del stora renoveringar genom åren men med väl bevarad charm!

Byggnad

Typ av byggnad: 1-planshus
Boarea: 97 kvm
Byggnadsår: 1963
Kommentar till byggnadsår: Ombyggt 1979
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Grundläggning: Krypgrund
Uppvärmning: Luft-luft värme pump, braskamin och direkt el
Ventilation: Självdrag

Huvudbyggnad

Energideklaration

Utförd: NotNeeded

Ekonomi

Pris: 4 975 000 kr eller högstbjudande
Taxeringsvärde: 2 541 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 1 389 000 kr
Värdeår: 1965
Summa inteckningar: 1 650 000 kr
Driftkostnad: 39 344 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 5 800 kr
 • Renhållning: 2 400 kr
 • Hushållsström: 29 744 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 1 400 kr

I elkostnaden ingår kostnad för uppvärmning.


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 1 389 000 kr
 • Smahusmark: 1 152 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 1313 kvm
  Tomttyp: Vacker naturtomt med berg, gräs och planteringar
  Parkering: Parkering för flera bilar finns på tomten.

  Närområde

  Allmänt: På Årnäshalvön som ligger ca 13 km från Varberg finns en blandning av fritidsboende och åretruntboende. Området är mycket populärt med havet alldeles nära, många fina promenadvägar och flera badplatser. Naturreservatet finns längst ut på halvön.
  Närservice: Vid campingplatsen i Espevik finns en kiosk och minigolfbana som har öppet på sommaren.
  Kommunikation: Det går snabbt att ta sig ut på motorvägen om man vill pendla norrut till Göteborg eller söderut mot Halmstad. Man kan åka buss till Varberg om man vill eller om man åker bil ca 15 minuters resa.
  Parkering: Parkering för flera bilar finns på tomten.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Detaljplan (2010-06-23)

  Övrigt

  Bredband: Finns

  Bilder

  Välkommen till Sandviksvägen! Vacker utsikt över haver från huset Uteplatser i härliga soliga lägen. Insynsskyddad uteplats runt stora delar av huset Uteplats med plats för loungemöbel Trappan upp till entrén och trädäcket Uteplatsen med utsikt över den vackra trädgården Christina Hasselberg Matplatsen i köket med braskaminen och hänförande utsikt Köket mot hallen med skjutdörrar ut till uteplatsen Köket med gott om förvaring Från köket mot matplatsen och vardagsrummet med fint ljusinsläpp och öppet upp till nock Vardagsrummet med braskamin Vardagsrummet med gott om plats för soffgrupp Stort fönsterparti i vardagsrummet ger fint ljusinsläpp Entré mot ett av sovrummen Sovrum 1 med plats för dubbelsäng Sovrum 2 Sovrum 3 Badrum med badkar, dusch och bastu Badplatsen alldeles nära Säljarens bild på badbryggan Säljarens kvällsbild på badbryggan Sälajrens sommarbild Sälajrens trädgårdsbild Säljarens trädgårdsbild Säljarens trädgårdsbild Säljarens bild Säljarens bild Sälajrens bild Säljarens bild, stigen ner till badet

  Karta