Skogsslingan 1

Laholm 4 975 000 kr utgångspris

Äntligen kan vi erbjuda ett fint enplanshus från Mjöbäcksvillan på populära adressen Skogsslingan med gångavstånd till tennis och den långa sandstrand som Skummeslöv/Mellbystrand är känt för!
Här bor du med naturen inpå knuten och kan njuta av härliga skogspromenader i naturreservatet. Vem vill inte bo så? Insynsskyddade uteplatser med soliga lägen finns på flera platser finns runt huset.
Många önskar sig ett boende nära natur och hav, med braskamin, carport och gäststuga. Detta hus uppfyller samtliga önskemål!

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 118 kvm. taxeringsinformation

Välkommen till detta fina enplanshus med sitt fantastiska läge mellan skog och hav! Här kommer du in i hallen med klinkers och större klädkammare direkt till höger. Rakt fram finns vardagsrummet som har öppet upp till nock och med öppen planlösning till köket från Vedum. Vardagsrum och kök har klinkers på golvet. Vardagsrummet med mysig braskamin och dubbla dörrar i glas ger fint ljusinsläpp, dessa leder ut till uteplats samt trädgård.
Direkt till vänster om hallen finns gästtoalett och groventré med tvättmaskinen som är kombinerad tvätt/tork. Till vänster om vardagsrummet finns ett av sovrummen. Till höger om vardagsrummet finns ytterligare två sovrum samt badrum med badkar, separat dusch och bastu. Hela huset är lättskött och ger ett luftigt och rymligt intryck med gott om ljus, samtliga tre sovrum är bra i sin storlek. På tomten har du också ett gästhus med plats för gästerna, fiber finns indraget. Trädgården är lummig och insynsskyddade uteplatser finns runt huset så man kan följa solen under dagen.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla
Boarea: 118 kvm
Byggnadsår: 2006
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Tak: Plåt
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft
Övriga byggnader: Carport med förråd samt gäststuga

Huvudbyggnad

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2023-09-18
Energikonsumtion: 68 kWh/m2 år.
Primärenergital: 134

Ekonomi

Pris: 4 975 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 3 023 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 1 895 000 kr
Värdeår: 2006
Summa inteckningar: 2 120 000 kr
Driftkostnad: 29 059 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 4 721 kr
 • Renhållning: 2 854 kr
 • Hushållsström: 20 984 kr
 • Sotning: 500 kr

I elkostnader ingår kostnad för uppvärmning


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 1 895 000 kr
 • Smahusmark: 1 128 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 1102 kvm
  Tomttyp: Lättskött grästomt
  Parkering: Carport och plats för ytterligare bilar finns på tomten.

  Närområde

  Allmänt: Populärt område med närhet till milslång strand och om man vill ha lite mer folkliv finns Båstad nära och även Mellbystrand ligger bara en kort bit bort.
  Närservice: I Skummeslövs centrum finns mataffär, bageri och restaurang. En kort biltur ifrån finns Mellby Center med ett stort utbud av affärer aven Entré Båstad med Willys, apotek, manuell kött och fiskaffär ligger nära.
  Kommunikation: Buss och Båstads tågstation
  Parkering: Carport och plats för ytterligare bilar finns på tomten.
  Övrigt: Vackra skogsslingor för löpning och promenader finns inpå knuten, fina grusbanor finns också om du vill spela tennis. Du tar dig snabbt till Båstad och Halmstad.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Ändring Av Detaljplan (2004-02-26) Detaljplan (1992-10-29)

  Bilder

  Utgång till uteplatsen Utemiljö med carporten i bakgrunden Entré med stenlagd infart En av uteplatserna där man sitter insynsskyddat Stor och lättskött trädgård Vardagsrummet med stort fönsterparti, braskamin och utgång ut till uteplats Vardagsrummet mot två av sovrummen Christina Hasselberg Från köket mot vardagsrummet Köket från Vedum med ena sovrummet till vänster Från sovrum 1 mot vardagsrum och kök Sovrum 1 Sovrum 2 Sovrum 3 Ingång och hall Badrum med badkar, separat dusch och bastu Badrum Gästtoalett Groventré Planskiss Gäststugan Stranden Stranden Närhet till salta bad Inbjudande strand med sanddynor Stranden Tennisbanorna i Skummeslöv Restaurang i Skummeslöv Affären i Skummeslöv Bageri och café i Skummeslöv Bryggan i Skummeslöv Båstad tågstation

  Karta