Folkes väg 2, Mellbystrand

Laholm 4 900 000 kr eller högstbjudande

Visas 23/4, välkommen att boka er!

Läget är perfekt en kvarts promenad från den milslånga sandstrand som Mellbystrand är känt för! Du har även Hökafältets naturreservat alldeles nära med fina vandringsslingor och skogspromenader där det kan finnas bär och svamp.
Äntligen kan vi erbjuda ett fräscht enplanshus från Mjöbäcksvillan belägen på insynsskyddad hörntomt med adress Folkes väg som har närhet till Mellby Center med sitt affärsutbud och snabbt kan du ta dig upp på vägen som leder till Halmstad eller Båstad.
Här bor du bekvämt i ett modernt hus i ett plan med vacker iordningställd trädgård och insynsskyddad stenlagd uteplats med soligt läge, markiser finns runt om.
Många önskar sig ett lättskött hus med garage där du kliver ur bilen rakt in i huset utan att behöva gå ut och braskamin för det extra myset. Här finns allt detta och lite till!

Planlösning

Boarea: 145 kvm. taxeringsinformation

Välkommen till Folkes Väg 2 som är ett modernt pedantskött enplanshus med öppet upp till nock och öppen planlösning mellan vardagsrum och matrum!
Den pampiga dubbeldörren leder oss in till generös hall med stor klädkammare för ytterkläder. Rakt fram ser du vardagsrummet med stora fönsterpartier som ger mycket ljus och den mysiga braskaminen för extra myskänsla, härifrån finns dörren ut till uteplats med skyddande markis.
I direkt anslutning till vardagsrummet finns köket som är från HTH med ljusa luckor. Här finns en praktisk köksö, diskmaskin, kyl, frys och vinkyl. Förbi köket finns groventrén med tvättstugan, härifrån går du ut till garaget som har plats för en bil, innanför garaget finns ett bra förråd.
I hallen finns förutom klädkammare även ett av badrummen med infällbara duschväggar, fortsätter du till höger om hallen finns tre bra sovrum där två av rummen har plats för dubbelsäng och även här finns ytterligare ett helkaklat badrum.
Hela huset är i väldigt bra skick med fina ekparkettgolv genomgående förutom i köket som har klinkers, alla väggar i ljusa färger och gott om fönster släpper in maximalt ljus.

På utsidan finns fina stenläggningar och insynsskyddad uteplats med sol hela dagen. Trädgården är fint iordningställd med plats för små odlingar om så önskas.
Centraldammsugare finns och fiber är framdraget till området. Nu kan du förverkliga din dröm om ett lättskött enplanshus i bästa skick, trevligt att vistas i årets alla årstider!

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla
Boarea: 145 kvm
Biarea: 30 kvm
Byggnadsår: 2006
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme
Ventilation: Mekanisk

Huvudbyggnad

Energideklaration

Utförd: Ja

Ekonomi

Pris: 4 900 000 kr eller högstbjudande
Taxeringsvärde: 2 746 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 2 113 000 kr
Värdeår: 2006
Summa inteckningar: 1 900 000 kr
Driftkostnad: 29 008 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 2 900 kr
 • Renhållning: 4 908 kr
 • Hushållsström: 21 000 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 200 kr

I elkostnaden ingår kostnad för uppvärmning


Taxeringsvärde:

 • Smahusmark: 633 000 kr
 • Smahusbyggnad: 2 113 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 897 kvm
  Tomttyp: Lättskött grästomt samt stenläggningar
  Parkering: Garage och uppställning för ytterligare en bil finns på tomten.

  Närområde

  Allmänt: Trevligt område med närhet till milslång sandstrand, naturskyddsområde med fina skogsstigar i närheten och Skummeslövs tennisbanor några kilometer bort.
  Närservice: Mellby affärscenter fem minuter med bil, även Laholms centrum ligger nära.
  Kommunikation: Busshållplats och tåg i närheten.
  Parkering: Garage och uppställning för ytterligare en bil finns på tomten.
  Övrigt: Fantastiskt område där du snabbt tar dig till Halmstad eller Båstad. Närhet till salta bad, tennis, golf eller härliga skogspromenader.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Detaljplan

  Bilder

  Entré med garage Stenlagd uteplats med markis Fina stenläggningar Stenlagt och lättskött Vardagsrum med öppet upp till nock vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till skyddad uteplats Christina Hasselberg Vardagsrum med plats för större matbord och med braskamin Braskamin för extra mysfaktor Matsalsdel med öppen planlösning till vardagsrum Kök med gott om skåp och köksö Från kök mot vardagsrum Kök med plats för matbord Sovrum med plats för dubbelsäng Sovrum med plats för större säng Badrum med dusch Badrum 2 med dusch Tvättstuga Utemiljö Hörnläge med skydd av häcken Palnskiss Säljarens foto Säljarens foto Säljarens foto Säljarens foto Säljarens foto Säljarens foto Säljarens foto Säljarens foto Säljarens foto Säljarens foto Stranden Inbjudande strand med sanddynor

  Karta