Pegasusvägen 6 Skummeslövsstrand

Laholm eller högstbjudande

Perfekt boende i populära Skummeslöv för dig som vill ha extra allt!

Äntligen kan vi erbjuda huset i ett plan som har allt för att livet ska bli skönare och enklare att leva! Här behöver du inte åka i väg på Spa för det har du hemma. Du kan koppla av vid poolen med det stora soldäcket eller på den insynsskyddade uteplatsen med bästa solläget. Är det lite för svalt ute sätter du dig i det Inglasade uterummet som kan användas större delen av året, master bedroom med eget badrum samt bastu finns också. När höstmörkret kryper på har du braskaminen för att höja mysfaktorn och vidbyggt varmgarage som tar dig direkt in utan att behöva gå ut, fullutrustat gästhus så övernattning är inga problem.
Med cykel når du Båstad på några minuter och till Båstads nya tågstation tar du dig väldigt snabbt. Du har närhet till fina skogspromenader med bär och svamp eller en promenad längst milslång strand, tennis och golf finns också för den som vill.
Många önskar sig ett boende nära natur och hav, med braskamin, pool, inglasat uterum, garage och gästhus så man enkelt kan ha övernattande gäster som kan rå om sig själva. Detta hus uppfyller samtliga önskemål!

Besiktningsprotokoll finns och erhålles vid visning.

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 132 kvm. taxeringsinformation

Fin enplansvilla från Eksjöhus som har luftig, modern planlösning och vackert ljusinsläpp! Attraktivt hus där man får känsla av lyx med sina fina materialval, inbjudande poolområde, spa och soliga insynsskyddade uteplatser. Garaget är vidbyggt så du slipper gå ut efter att ha parkerat bilen. Gäststugan är väl tilltagen och innehåller både kök samt badrum, intill finns också ett bra förråd..
Här möts du av en överbyggd entré med liten uteplats. Du kommer in i en klinkerbelagd hall som öppnar upp till vardagsrummet rakt fram. Vardagsrummet som har öppet upp till nock vilket ger ett fint ljus samt braskamin som ger extra mys. Härifrån når du det inglasade uterummet och utgång till uteplatser, pool, spa och trädgård. Som en naturlig förlängning av vardagsrummet finns köket som är från HTH med gott om förvaring och generöst i sin storlek. Innanför köket finns groventrén med tvättpelare, centraldammsugare, värmepannan och utgång till det klinkerbelagda varmgarage som har vask och vatten.
Direkt till vänster i hallen kommer du till två sovrum i bra storlek med ett av badrummen mellan sig. Det tredje sovrummet som är störst har gott om plats för dubbelsäng och ligger lite mer avskilt innanför vardagsrummet, har eget badrum samt bastu. Samtliga sovrum har väggfasta garderober.
Hela huset är smakfullt, lättskött nymålat i ljusa färger och genomgående parkett. Fiber finns indraget och markiser finns till varje fönster. Nytt påkostat staket ramar in trädgården fint.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla
Boarea: 132 kvm
Biarea: 48 kvm
Byggnadsår: 2006
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme
Ventilation: Mekanisk

Huvudbyggnad

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2012-03-22
Energikonsumtion: 58 kWh/m2 år.

Ekonomi

Taxeringsvärde: 2 656 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 2 023 000 kr
Värdeår: 2006
Summa inteckningar: 4 000 000 kr
Driftkostnad: 31 657 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 6 177 kr
 • Renhållning: 2 442 kr
 • Hushållsström: 22 538 kr
 • Sotning: 500 kr


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 1 835 000 kr
 • Smahusbyggnad: 188 000 kr
 • Smahusmark: 633 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 975 kvm
  Tomttyp: Lättskött grästomt samt fint poolområde
  Parkering: Garage och uppställning för ytterligare bilar på tomten.

  Närområde

  Allmänt: Populärt område med närhet till milslång strand och om man vill ha lite mer folkliv finns Båstad nära och även Mellbystrand ligger bara en kort bit bort.
  Närservice: I Skummeslövs centrum finns mataffär, bageri och restaurang. En kort biltur ifrån finns Mellby Center med ett stort utbud av affärer aven Entré Båstad med Willys, apotek, manuell kött och fiskaffär ligger nära.
  Kommunikation: Buss och Båstad tågstation
  Parkering: Garage och uppställning för ytterligare bilar på tomten.
  Övrigt: Vackra skogsslingor för löpning och promenader finns nära, fina grusbanor finns också om du vill spela tennis. Du tar dig snabbt till Båstad och Halmstad.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Detaljplan

  Bilder

  Soldäck med poolområde Fin entré med plats för liten utemöbel Pool och spa Spa med tak Fin insynsskyddad utemiljö Framsidan med vidbyggt garage Christina Hasselberg din mäklare i Skummeslöv Inglasat uterum Braskamin i vardagsrummet Vardagsrum med öppen planlösning mot kök Matplats mot vardagsrum Vackert fönsterparti i köket Kök från HTH med köksö Kök från HTH med dörren som leder ut Det största sovrummet med plats för dubbelsäng Dusch, bastu och relax som tillhör det största sovrummet Sovrum 2 Sovrum 3 Välkomnande hall Badrum 2 Tvättstuga/grovkök Planskiss, placering av fönster i stora sovrummet avviker med verkligheten Gästhus Gästhus med bra sovplatser Köksdelen i gästhus Badrummet i gästhus Stranden Närhet till salta bad Tennisbanorna i Skummeslöv Tennisbanor i Skummeslöv Inbjudande strand med sanddynor ICA affären i Skummeslöv Skummeslöv med milslång strand Båstad tågstation

  Karta