Bäckvägen 15, Förslöv

Båstad Högstbjudande

Exklusivt nybyggt stenhus i ett plan beläget centralt i Förslöv!

Fräscht och nytt är detta lättskötta enplanshus med exklusiva materialval! Vackert beläget på återvändsgata mot fint grönområde där många olika fågelarter finns till beskådning. Tennisbanor och ny padelbana inpå knuten men även väldigt nära all den service man vill ha. Två fina uteplatser med sol i stort sett hela dagen.

Planlösning

Antal rum: 5 varav 4 sovrum
Boarea: 230 kvm.

Välkommen till Bäckvägen 15 som är ett helt nytt enplanshus byggt i sten! Uppfarten är stenlagd fram till garaget med plats för en bil samt förråd. Här kommer du in i välkomnande entré med klinkers och bra avhängnings möjlighet.
Från entrén är det öppen planlösning till köket som är rymligt med utgång till en av uteplatserna. Köket som för övrigt är platsbyggt och måttbeställt just efter detta hus, hel kyl och frys i rostfritt, vinkyl, bänkskiva i granit och samtliga vitvaror från Elektrolux.
Direkt till höger om entrén finns det första helkaklade badrummet med både badkar och dusch.
Fortsätter man in till höger finns en möblerbar hall som kan användas som allrum. Härifrån når du tre fina sovrum och grovkök med platsbyggd inredning, tvättmaskin/torktumlare från Elektrolux och dörr ut. Till vänster om hallen finns vardagsrummet som är öppet upp till nock och med stora fönsterpartier som ger maximalt ljusinsläpp, härifrån finns utgång till stort trädäck med sol hela dagen. Innanför vardagsrummet finns masterbedroom med eget helkakalt badrum och walkincloset.
Huset har otroligt bra luft med FTX ventilation vilket innebär en till- och frånlufts ventilation med filtrering och 80% värmeåtervinning, fiber finns till tomtgränsen. Hela huset är smakfullt inrett med påkostade materialval, allt i ljusa färger och genomgående fina parkettgolv och klinkers.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla
Boarea: 230 kvm
Biarea: 30 kvm
Byggnadsår: 2018
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp
Stomme: Sten
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Tak: Tegel
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme genom luft-vatten värmepump från Nibe
Ventilation: Mekanisk till och frånluft med FTX
Övrigt om byggnaden: Två trädäck varav ett större.
Övriga byggnader: Garage med tillhörande förråd.
Renoveringar: Två trädäck varav ett större.

Energideklaration

Utförd: Ja

Ekonomi

Taxeringsvärde: 170 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 210
Summa inteckningar: 1 500 000 kr
Driftkostnad: 22 050 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 5 000 kr
  • Vatten/avlopp: 4 550 kr
  • Renhållning: 2 500 kr
  • Hushållsström: 10 000 kr

Huset är nytt och ingen har bott här och driftskostnaderna är därför från liknande hus.

Tomt

Tomtarea: 889 kvm
Tomttyp: Lättskött grästomt
Parkering: Garage och uppställning för flertalet bilar finns på tomten.

Närområde

Allmänt: Förslöv är idag med sin nya tågstation ett mycket bra centrum för kommunikation vilket har gjort att orten blivit otroligt populär.
Närservice: Här har du gångavstånd till skola, förskola och vårdcentral. på orten finns också fin köttaffär, Ica, pizzeria mm. Ett par minuter ifrån har du fina tennisbanor och padelbana som just nu håller på att byggas.
Kommunikation: Förslöv trafikeras av tre busslinjer som alla utgår från stationen och är kopplade till tågens ankomst- och avgångstider. Härifrån tar man sig enkelt till både Helsingborg, Köpenhamn och med buss runt på Bjärehalvön. Från Förslöv har du flygplatsen bara 5-10 minuter bort och motorvägen når du på lika kort tid.
Parkering: Garage och uppställning för flertalet bilar finns på tomten.
Övrigt: Härifrån tar du dig snabbt ut på motorvägen till Malmö, Köpenhamn eller Göteborg.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser: Byggnadsplan, beslutad
Datum: 1982-02-01
Genomförande: slut 1992-06-30

Bilder

Trädäck med bästa solläge Välkommen till Bäckvägen 15! Från entré mot kök och uteplats Kök med plats för större matbord och med skjutdörrar till uteplats Mot kök och möblerbar hall/allrum Från kök mot vardagsrum Matplatsen i kök med hel kyl, frys och vinkyl Platsbyggt kök med luckor i vitt högblankt Christina Hasselberg din mäklare i Förslöv Fina bänkskivor i granit Från kök mot entré Vardagsrum mot uteplats Vardagsrum mot sovrum Vardagsrum öppet upp till nock, med soligt trädäck Hitta mäklare kundomdömen Lyxigt badrum med badkar och dusch Entré med avhängning Masterbedroom Badrum tillhörande masterbedroom Walkincloset i anslutning till masterbedroom Gissa slutpriset innan budstart! Sovrum 2 Sovrum 3 Sovrum 3 mot möblerbar hall Sovrum 4 Sovrum 4 mot möblerbar hall Möblerbar hall/allrum Mats Hasselberg din mäklare i Förslöv Grovkök med dörren ut Stenlagd uppfart med gott om plats för flertalet bilar Erbjudande till blivande säljare! Utemiljö Planskiss Bäckvägen 15 copy Lekpark i området Tennisbanor 4 st i Förslöv ca 150 från huset Tennisbanor 4 st i Förslöv ca 150 från huset Båstads kallbadhus ca 20 minuter med cykel Centrecourt tennis under tennisveckorna i Båstad Hitta mäklare kundomdömen På gång inför  försäljning!

Karta