Skogsslingan 7

Laholm 5 400 000 kr eller högstbjudande

Lättskött enplanshus i mycket bra skick med naturen inpå knuten.

Läget är tyst med gångavstånd till stranden som ligger nära! Med cykel når du Båstad på några minuter och till Båstads tågstation tar du dig väldigt snabbt. Du har närhet till fina skogspromenader med bär och svamp eller en promenad längst milslång strand, tennis och golf finns också för den som vill.
Äntligen kan vi erbjuda ett fint enplanshus från Mjöbäcksvillan på populära adressen Skogsslingan med gångavstånd till tennis och den långa sandstrand som Skummeslöv/Mellbystrand är känt för. Här bor du med naturen inpå knuten och kan njuta av härliga skogspromenader i naturreservatet. Vem vill inte bo så? Stort och insynsskyddat trädäck med markis med sol hela eftermiddagen finns på baksidan samt en stenlagd uteplats på framsidan med sol hela förmiddagen. Många önskar sig ett boende nära natur och hav, braskamin, garage och gästrum. Detta hus uppfyller samtliga önskemål!

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 116 kvm. taxeringsinformation

Välkommen till Skogsslingan 7 som är ett enplanshus från Mjöbäcksvillan i mycket bra skick belägen på stor, solig och insynsskyddad tomt som delvis är naturtomt med ett vackert skogsparti som närmaste granne!
Här kommer du in i hall med klinkers och avhängning för ytterkläder, mellan hall och vardagsrum är det öppen planlösning. Vardagsrummet med sitt stora fönsterparti ger maximalt ljusinsläpp och braskaminen i täljsten ger extra mys ruggiga kvällar. Härifrån finns utgång till det insynsskyddade trädäcket med markis där det är sol hela eftermiddagen fram till kvällen. Vid vardagsrummet i den inre hallen finns det mindre badrummet med infällbara duschväggar. Fortsätter man in i huset finns tre bra sovrum varav det ena har utgång till trädgården och ett större badrum med badkar. Till höger om hallen vid entrén finns det stora fina köket med burspråk och gott om förvaring, hel kyl och frys, spishäll och diskmaskin. Intill köket finns grovkök som även nås från utsidan med tvättmaskin och torktumlare. Fiber finns indraget, golven är beklädda med genomgående ekparkett och tapeter i ljusa färger. Intill huset finns garage med invid byggt gästrum samt ett förråd. Besiktningsprotokoll finns och erhålles vid visning.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla
Boarea: 116 kvm
Biarea: 37 kvm
Byggnadsår: 2006
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Golvvärme och täljstenskamin
Ventilation: Mekanisk
Övriga byggnader: Garage med gästrum i anslutning samt förråd.

Huvudbyggnad

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2022-09-24
Energikonsumtion: 81 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris: 5 400 000 kr eller högstbjudande
Taxeringsvärde: 3 246 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 2 101 000 kr
Värdeår: 2006
Summa inteckningar: 3 400 000 kr
Driftkostnad: 29 483 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 6 000 kr
 • Renhållning: 2 700 kr
 • Hushållsström: 20 400 kr
 • Sotning: 383 kr

I elkostnaden ingår kostnad för uppvärmning. Som husägare i området är man delägare i Skogsslingans samfällighetsförening mot en kostnad om 500:-/år.


Taxeringsvärde:

 • Smahusmark: 1 145 000 kr
 • Smahusbyggnad: 2 101 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 1162 kvm
  Tomttyp: Lättskött trädgård och naturtomt.
  Parkering: Garage och uppställning för ytterligare bilar finns på tomten.

  Närområde

  Allmänt: Populärt område med närhet till milslång strand och om man vill ha lite mer folkliv finns Båstad nära och även Mellbystrand ligger bara en kort bit bort.
  Närservice: I Skummeslövs centrum som ligger ca 600 meter ifrån finns mataffär, bageri, restaurang och vårdcentral. En kort biltur ifrån finns Mellby Center med ett stort utbud av affärer aven Entré Båstad med Willys, apotek, manuell kött och fiskaffär ligger nära.
  Kommunikation: Busshållplats i närheten och Båstads tågstation.
  Parkering: Garage och uppställning för ytterligare bilar finns på tomten.
  Övrigt: Vackra skogsslingor för löpning och promenader samt fina grusbanor finns alldeles nära om du vill spela tennis. Du tar dig snabbt till Båstad och Halmstad.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Detaljplan Ändring Av Dp

  Bilder

  Välkommen till Skogsslingan 7!

  Karta