Guldheden - Norra

GÖTEBORG

Lövskogsgatan 7B

Välplanerad och lägenhet med balkong i västerläge nära Chalmers!

Ljus och rymlig gavellägenhet med djupa fönsternischer och ljusinsläpp från tre håll. På ena sidan har du den rymliga balkongen med bästa västerläge och mot andra sidan en grönskande vy där man kan sola och leka. Vackra original golv och en takhöjd om 2.7 meter gör denna lägenhet speciell.

Planlösning

Rum:
3
Boarea:
62 kvm
Biarea:
Finns inte.
Rumsbeskrivning
Välkomnande hall med bra förvaring och avhängningsmöjlighet. Direkt till vänster finns vardagsrummet målat i ljusa färger och med fin ekparkett i original, här finns också utgång till balkongen med härlig eftermiddagssol. Direkt till höger i hallen finns ett av sovrummen med två garderober. Fortsätter man in i lägenheten så finns köket med bra matplats och gott om skåp i ljusa färger, här finns kyl, frys, spis, fläkt. Längst in i lägenheten finns det helkaklade badrummet med badkar och fönster. Vid sidan om badrummet finns det andra sovrummet med garderobsvägg vilket ger mycket bra förvaring, här är också målat i ljusa färger och med parkettgolv. Lägenheten som ligger på gaveln är mycket välplanerad, välhållen och ljus med fönster åt tre väderstreck.

Byggnaden

Byggår:
1947
Husform:
Flerfamiljshus 3 våningar
Uppvärmning
Fjärrvärme

Ekonomi

Pris:
3 000 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
3 710 kr inkl värme, VA och Kabel-TV
Skattesats
33,691%
Driftskostnad:
3 800 kr/år (Räknat på 2 personer)

Energideklaration

Status
Utförd
Energiförbrukning
147 kWh/kvm och år

Närområde

Kommunikation
Endast ett par minuter ifrån lägenheten ligger Wavrinskys plats som är en knutpunkt för ett stort antal spårvagnar och bussar så att man snabbt kan ta sig vart man önskar.
Parkering
Guldheden är ett av få områden där man lätt kan få tag på parkering, enklast skaffar man ett boendekort ( område S6 ) från kommunen. Det finns också garage som man kan hyra in sin bil på mot en kostnad om ca 700:-/månad.
Service
Ett stenkast från lägenheten ligger Guldhedstorget som erbjuder bra service såsom Tempobutik, Sushirestaurang, Italiensk restaurang, frisör, skönhetsklinik och Ängemarkens Fastighetsbyrå. det är även nära till Doktor Fries torg och Landala torg där det bland annat finns matbutiker, grönsakshandel, fiskbod, systembolag, apotek och gym.
Allmänt
Området ligger fantastiskt vackert på höjden mellan Linné och Vasastan ,mycket nära Chalmers och Sahlgrenska. Husen byggdes som bostadsrätter 1947.
Övrigt
Ett fantastiskt lugnt och skönt område med mycket grönska. Så centralt att man lätt tar sig ner både till Linnégatan och Avenyn på bara några minuter.

Föreningsinformation

Föreningens namn
Hsb:s Brf Guldlänken
Beskrivning
Bostadsrättsföreningen Guldlänken består av 173 lägenheter med byggår 1947. Föreningen är mycket välskött med god ekonomi. Föreningen har mycket stabil ekonomi och en styrelse som driver föreningen med stort engagemang och kunskap. Fastigheterna totalrenoverades 1985 med bland annat nya rörledningar, kök, badrum, fönster, fasader, tak, inklusive stambyten. Inga större underhållsarbeten planerade, endast löpande underhåll.
Övernattningslägenhet på Ängemarken 5.
Andel i förening
0,6 %
Andel av årsavgift
0,6 %
Lägenhetsnr:
76 ( 1102 )

Övrigt

Typ:
Lägenhet
Adress:
Lövskogsgatan 7B
413 20 Göteborg

Skicka meddelande till
Christina Hasselberg

Karta