Guldheden Södra

GÖTEBORG

Doktor Lindhs gata 4

Fin lägenhet med inglasad balkong och låg avgift, centralt!

Fräsch lägenhet med bra planlösning och låg månadsavgift där även bredband ingår! Lägenheten är belägen i det populära området Guldheden med sitt höga fina läge med närhet till kommunikationer och grönskande omgivningar. Efter en kort promenad når ni även Chalmers, Sahlgrenska och Medicinareberget.

Planlösning

Rum:
1
Boarea:
38,1 kvm
Biarea:
Finns inte.
Rumsbeskrivning
Välkommen till Doktor Lindhs gata 4! Bra planerad lägenhet med plats för både soffgrupp och sängmöbler i det rymliga vardagsrummet som lätt kan delas av till sovdel och vardagsrum. Lägenheten ligger i ett lugnt område med härlig utsikt och helt utan insyn.
Här kommer du in i hallen med gott om förvaring och bra avhängningsmöjlighet. Rakt fram finner du badrummet som nyligen renoverades, här finns infällbara duschväggar och tvättmaskin. Till höger om hallen finner du rummet som är väl tilltaget med generös yta. Innanför rummet finns köket som är nytt och fräscht. Ifrån köket når du den inglasade balkongen som renoverades 2016, där finns plats för bord och stolar och är utrustad med eluttag för extrabelysning. Hela lägenheten har enhetliga golv och genomgående ljusa färger, fantastiskt läge med utsikt och helt utan insyn.

Byggnaden

Byggår:
1959-61
Husform:
Flerfamiljshus 7 våningar
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Övrigt
P-plats 218 kr/mån
El-plats 100 kr/mån
Gym 20 kr/mån

Ekonomi

Pris:
2 300 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
1 898 kr inkl värme, VA, hushållsel, bredband via fiber-TV samt IP-telefoni
Skattesats
33,691%

Energideklaration

Status
Behövs ej

Närområde

Kommunikation
Kommunikation är bra med både buss och spårvagnshållplats inom några minuters avstånd. För att nå Chalmers, Medicinareberget och centrum är det även gångavstånd.
Parkering
Föreningen har 101 garageplatser (310 kr/mån) och 36 parkeringsplatser (210 kr/mån) som medlemmarna kan hyra. Till garage och parkeringsplatserna har föreningen ett separat kösystem. För besökare finns även 18 besöksparkeringar. Det är tillåtet att parkera 10 minuter i bostadsområdet i samband med av- och pålastning.
Service
Ett rikt urval affärer på Dr Fries torg, Hemköp, pizzeria, apotek, gym, bankomat, spårvagnshållplats, bibliotek mm.
Allmänt
Mycket lugnt och härligt område med närhet till både centrum och grönområden. Det finns bra träningsmöjligheter i närområdet med bland annat motionsslinga, fotbollsplaner, tennis ( utomhus grusbanor ) och Fysikens träningsanläggning.
Övrigt
Fantastiskt härligt område med mycket grönområden men ändå med närhet till både Linné och Avenyn. Även nära till Slottskogen och Guldhedstornet.

Föreningsinformation

Föreningens namn
Brf Dr Lindh
Beskrivning
Föreningen bildades 1992 och består av 225 bostadsrätter och 6 hyreslägenheter fördelade på fyra blockhus med vardera 8 våningar som byggdes 1959-1962. I föreningen finns det gemensamma lokaler så som gym, samlingslokal, hobbyrum, vävstuga, övernattningslägenhet samt bastu. Tvättstuga finns på entréplanet i varje hus och bokningsreglerna för tvättstugan finns på en anslagstavla utanför tvättstugan. Till varje lägenhet hör också ett vindsförråd för förvaring. Parkering finns att hyra av föreningen (separat kösystem).
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2006 och den sträcker sig fram till 2014. Inga större renoveringar är planerade den närmaste tiden. Fastigheterna genomgick stora renoveringar i början av 90-talet och under 2000-talet såsom fasadrenovering, fönsterbyte, takrenovering, samt nya säkerhetsdörrar. 2009-2010 genomgick fastigheten stamrenovering med en så kallad relining.
Följande tjänster ingår i lägenhetens avgift: 250/100 Mbit/s bredband via fiber, Fiber-TV (17 kanaler+12 HD kanaler), IP-telefoniabonnemang och hushållsel.

För att få mer information gå gärna in på deras hemsida: http://www.drlindh.se/
Andel i förening
0,2 %
Andel av årsavgift
0,2 %
Lägenhetsnr:
1074

Övrigt

Typ:
Lägenhet
Fastighetsbeteckning
Guldheden 67:1-2 68:1-2
Adress:
Doktor Lindhs gata 4
413 23 Göteborg

Skicka meddelande till
Mats Hasselberg

Karta