Om oss

Ängemarkens Fastighetsbyrå

Nöjda kunder sedan 1991!

Av Mats och Christina Hasselberg grundades år 1991 företaget Ängemarkens Fastighetsbyrå AB i en liten lokal på Ängemarken i Guldheden, därav också namnet Ängemarkens Fastighetsbyrå.

I 26 år har vi på Ängemarken förmedlat hem med hjärta och engagemang. Sedan starten har vi bland annat sålt över 2 000 bostäder i Guldheden vilket har resulterat i mängder av nöjda kunder.

Christina Hasselberg

Christina Hasselberg

Mitt namn är Christina Hasselberg och jag har arbetat som fastighetsmäklare i 26 år. Jag har jag alltid brunnit för att skapa goda kundrelationer och nöjda kunder. Bostadsaffären är en utav de viktigaste affärerna man gör i livet. Därför prioriterar jag engagemang och kvalité före någonting annat i min tjänst, vilket i sin tur har resulterat i mängder av lyckade affärer och massvis med nöjda kunder.

Mats Hasselberg

Mats Hasselberg

Jag heter Mats Hasselberg och har varit fastighetsmäklare sedan 1991. Jag har drivit Ängemarken Fastighetsbyrå AB sedan starten och värderar kunden och det personliga engagemanget högst. Utan nöjda kunder hade vi på Ängemarkens Fastighetsbyrå aldrig utvecklats till det företag vi idag står bakom. Vi på Ängemarken värdesätter varje enskilt uppdrag för att skapa goda relationer och god kundkvalité.

Personlig service

Sedan födseln av Ängemarkens Fastighetsbyrå år 1991 har strävan alltid varit att skapa goda kundrelationer och nöjda kunder. Det har hänt mycket sedan starten men en sak består, vikten av goda kundrelationer och nöjda kunder. Vi på Ängemarken har aldrig strävat efter att bli störs, utan har istället alltid fokuserat på att utföra våra tjänster med absolut högsta precision och kvalité.

Idag hittar du oss som alltid i vårt kära Guldheden, vid Guldhedstorget mellan Sahlgrenska och Chalmers. Sedan 2009 har vi även haft förmånen att verka i vackra Båstad var du också kan hitta fler objekt på vår hemsida.

Vi har generösa öppettider där du alltid kan nå en personlig fastighetsmäklare alla dagar i veckan 9-21.